U hebt dringend nood aan een mazouttank voor tijdelijk gebruik? Uw oude mazouttank lekt of werd buiten dienst gesteld en u hebt zeer dringend nood aan een tijdelijke tank? De oplossing is snel gevonden. Bollaert mazouttanks beschikt over een grote voorraad mazouttanks voor verhuur.

De “verhuur mazouttank” afdeling van Bollaert kan u helpen met een tank van 400 tot 20 000L. Elk van deze mazouttanks voldoet aan de Vlarem II wetgeving en vrijwel alle tanks zijn dubbelwandig. Zowel de metalen als de polyethyleen mazouttanks zijn te huur.

U hebt een tijdelijke werf waar uw graafmachines, kranen of andere werfmachines dienen gevuld te worden met mazout? Of is de werf voorzien van een zware stroomgenerator met een te klein voorraadtankje mazout? Voor deze beide situaties kan u steeds een mazouttank huren, meer bepaald een werftank. Deze tanks zijn een zwaardere uitvoering van de gewone mazouttanks in metaal of PE en kunnen tegen een stootje. Bovendien is er altijd een extra opvangbak boven op de mazouttank aanwezig om de mazout, pomp en andere te beveiligen tegen vandalisme en misbruik Deze mazouttanks zijn er reeds vanaf 400L, en beschikbaar tot ongeveer 2100L.

Voor het transport ervan voldoen deze werftanks aan de ADR normen. Bovendien voldoen de meeste ook aan Vlarem II, IBC, UN,…


Mazouttank huren

Een mazouttank huren kan vanaf 4 weken tot langere periodes.

Wilt u snel een antwoord en informatie aangaande de verhuur van een mazouttank, bel naar 09/3691381 of contacteer ons via het contact formulier.

  • detail werftank kunststof 1
  • detail werftank metaal 3
  • detail mazouttank met pomp hdpe groen totaalbeeld
  • detail bovengrondse mazouttank groen hdpe rond
  • detail bovengronds tank metaal rechthoekig 3
  • detail bovengrondse tank metaal rond 3