Ondergrondse mazouttank in kunststof (PE)

Compleet gemonteerd met schacht, aanzuig, volumemeter

Volumevork :
2.950 liter tot 4.950 liter

Overzicht ondergrondse mazouttanks in kunststof
Overzicht ondergrondse kunststoffen mazouttanks Detail van de toebehoren Ondergrondse kunststof mazouttank

Een ondergrondse mazouttank in HDPE (hoge dichtheid polyetheen) is reeds bij aankoop compleet met schacht, aanzuig, en volumemeter. Deze tanks zijn beschikbaar in 2.950 liter en 4.950 liter. Ze hebben als onmiskenbaar voordeel dat ze werkelijk klaar voor gebruik zijn: alle toebehoren zijn reeds gemonteerd, de schacht is waterdicht in de fabriek op de tank gelast.


Ondergrondse mazouttank in metaal met epoxy-coating

Dubbelwandig

Mogelijk met schacht, verankerings chassis en andere opties

Volumevork :
2.000 liter tot 60.000 liter

Overzicht ondergrondse mazouttanks in metaal met epoxy coating Ondergrondse mazouttank in metaal met epoxy-coating Ondergrondse mazouttank in metaal met epoxy-coating

Voor de grootst mogelijk capaciteit biedt Mazouttanks Bollaert dubbelwandige ondergrondse metalen mazouttanks met epoxy-coating aan. Deze kunnen uitgerust worden met schacht, verankeringschassis en andere opties. Een volledige pompinstallatie behoort ook tot de mogelijkheden.


Verankeringschassis

Volumevork :
< 3.000 liter tot 60.000 liter

Overzicht chassis voor ondergrondse mazouttanks Detail verankeringschassis vastgebonden Detail verankeringschassis Verankeringschassis met tank

Om de tank te verankeren kunnen wij u een zwaar verankeringschassis leveren met wiegen in dewelke de mazouttank verankerd wordt door middel van kunststof verankeringsbanden.