Bij Bollaert is het eenvoudig om een ​​bestelling te plaatsen. Het gemakkelijkste is via onze webshop tankkopen.be. Na ontvangst van de bestelling en de betaling, regelen wij het transport van uw tank waarvoor we u contacteren.

Wij nodigen u uit om te bestellen via onze webshop tankkopen.be. Dit is de gemakkelijkste en snelste manier om uw bestelling te verwerken. Op de betaalpagina van onze webshop heb je de keuze tussen verschillende betaalmethoden om de betaling uit te voeren. Na ontvangst van betaling wordt het transport geregeld en wordt u op de hoogte gesteld van de leverdatum.

Indien het niet mogelijk is om via onze webshop een bestelling te plaatsen, kunt u uw bestelling en uw volledige contactgegevens (facturering en levering) per e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We sturen u een proforma factuur. Na ontvangst van betaling wordt het transport geregeld en wordt u op de hoogte gesteld van de leverdatum.

Contacteer ons gerust voor al uw vragen via de contacteerpagina.