Bollaert is een familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in de montage, import en verkoop van brandstoftanks. Uit deze ervaring resulteert een ongeëvenaarde expertise waardoor wij u optimaal kunnen adviseren bij uw gewenste aankoop.

Bureel en collega's
Klaar om u van dienst te zijn
Maurice, de stichter en eerste voorzitter van de firma
Bezig met het klaarmaken van de heftruck
Het laden van de vrachtwagen
Levering van grote ronde metalen tank
Ons magazijn
De meeste PE en metalen tanks zijn in stock!

Het bedrijf Bollaert is een familiebedrijf, opgericht in 1946 door Maurice Bollaert. Samen met zijn vader verkocht hij landbouwwerktuigen aan boeren (prikkeldraad, kruiwagens, vorken enz.). In hetzelfde jaar werd de eerste bestelwagen in gebruik genomen. Maurice was iemand die altijd actief aanwezig is gebleven binnen het bedrijf. Aldus is het zeker belangrijk om hem niet te vergeten in de bedrijfsgroei die de firma heeft doorgemaakt.

Vanaf de jaren 90 specialiseerde het bedrijf zich in de montage van brandstoftanks met pomp. Hierin volgt de verplichting voor de KMO's en boeren om de normen met betrekking tot de opslag van aardolieproducten (in goedgekeurde dubbelwandige tanks) te respecteren.

Het hoofdkantoor bevindt zich in Wetteren en is dus relatief centraal gelegen. Op deze manier proberen we ook de levertijden zo kort mogelijk te maken. Net als onze familietraditie is het belangrijkste doel van Bollaert BV om elke klant met bijzondere aandacht te dienen. Neem gerust contact op met ons verkoopteam. U zult overtuigd zijn van de beste prijs / kwaliteit verhouding van onze apparatuur en onze diensten.